Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΨΕΙΣ!

ΜΕΛΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΕΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΡΜΑΤΑ!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ.............!

5     ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ
10   ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΤΑ!
11    ΠΟΛΛΑ ΦΑΟΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΑΚ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ
17    ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΟΛΣΕΝ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
23    ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
29    ΠΡΕΣΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΣΠΑΡΤΑΚ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
55    ΑΡΓΟ ΤΟ ΤΕΜΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ 2ΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ
67   Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ! ΘΕΛΕΙ ΣΤΙΡΙΓΜΑ!

Λοιπον μετα απο αυτα μπορουμε να θυμηθουμε τις χτεσινες μου αποψεις.....ελεγα πως ο Παοκ για να παρει ενα ασφαλες και καλο αποτελεσμα πρεπει να μπει επιθετικα στον αγωνιστικο χωρο...πραγμα το οποιο δεν το επραξε με συνεπεια να ανγχωθει και να μην μπορει να αποδοσει....Ευτυχως ηρθε το γκολ του Λουκας και τον λυτρωσε στο τελος.Βεβαια πρεπει ναθυμηθουμε και το λαθος του Νορβηγου ρεφερι στα πρωτα λεπτα της αναμετρησης που δεν καταλογησε πεναλτι υπερ του Παοκ.Επισης καταλυτικο παραγοντα στη δυσκολια επιτευξης γκολ ηταν και η μη αλλαγη του σχηματος του Παοκ.Ο Λουκας ενω μπορουσε να αποφερει καρπους στο παιχνιδι του Παοκ σε πολλα σημεια τον ειδαμε να ειναι απελπιστικα μονος.Ο Τουντορ επρεπε να ειχε κανει ενα σχημα που να υπαρχει ενα παικτης μεταφεροντας την μπαλα απο το κεντρο στον Λουκας.Επρεπε να ειχε ενα εξτρεμ.Αυτοι ηταν παραγοντες που δυσκολεψαν τον Παοκ.......